Menu

Fii FRESH! Blog

Mă numesc Gabriel și acum am 54 de ani. Am devenit antreprenor acum 10 ani, iar acum 2 ani am devenit numărător de calorii. Asta după ce am pus pe mine, de stres, divorț și durere, 20 de kilograme în 7 ani de antreprenoriat. Le-am dat jos cu greu, cu nutriționist, dietă și sport și intenționez să rămân aici, la o greutate normală care să-mi permită să funcționez, să fiu sănătos și să fac sport în continuare.

Sunt antreprenor și numărător de calorii!

Sigur că nu e ușor deloc și mai ales partea în care trebuie să număr caloriile îmi lua o grămadă de timp, câteodată aproximam greșit și-mi părea rău. La fel de dificil era și să mă asigur că mâncarea este preparată corect, natural, fără aditivi, premixuri și alte ingrediente necunoscute care îmi pot tulbura echilibrul metabolic. Așa că pentru mine FitFresh a venit ca un fel de salvator, mântuitor și superman. Am testat meniul timp de o săptămână și m-a fermecat firescul lui, gustul desăvârșit și varietatea, rigoarea calorică, stilul „de casă“ și garanția de calitate a felurilor gătite, alături de promptitudinea cu care venea meniul în fiecare zi. Am decis să rămân în „pensiune completă“.

Mi-am ales împreună cu nutriționistul meu palierul caloric potrivit pentru mine, cu rata metabolică și nivelul de activitate pe care îl am în prezent. Apoi am cerut întreg meniul săptămânii de la Fitfresh, ca să nu mai fiu ispitit să fac cumpărături și rezerve de mâncare inutile prin frigider și cămară. Mi se pare incredibil de simplu și în felul acesta sunt la adăpost de tentații calorice, dat fiind că oricum petrec la birou cea mai mare parte a zilei.

Iar după ce m-am liniștit cu povara număratului de calorii, lăsând-o în seama lui Fitfresh, m-am putut relaxa și admira ingeniozitatea meniului, care în mare păstrează structura și confortul mâncării gătite cu care suntem cu toții obișnuiți din familie, dar adaugă de fiecare dată câte o nuanță suprinzătoare: fie o garnitură inedită, fie un mod inedit de prezentare sau combinație cromatică menită să îți atragă atenția, fie o nuanță de mirodenie ușor exotică.

Partea distractivă este că am și adepți chiar printre angajații și colaboratorii mei, care acum își comandă prânzul de la Fitfresh la birou. Cu toții am ajuns la concluzia că în felul acesta economisim bani. Iar timpul care altădată era înghițit de întrebarea „noi ce mâncăm azi bun“ urmată de căutarea pe internet a celor mai avantajoase oferte și în final de întrebarea „când ajunge livratorul asta, că a trecut dublul timpului“ acum este eliberat pentru conversații mai plăcute, mai creative, mai productive.

Dar partea care ne place cel mai mult tuturor este că porțiile de la Fitfresh sunt atât de bine echlibrate încât ne săturăm cu adevărat și nu mai apare efectul de „ronțăială de birou“ care, după cum știe toată lumea, este responsabil de excesele calorice tipice omului stresat de birou. Practic, eu așa m-am îngrășat și sunt nespus de bucuros că am scăpat de efectul ăsta. Deși porțiile de la Fitfresh nu sunt mari și nu-ți lasă după masă senzația de greutate, nu ai nici tipica insatisfacție, fie de gust, fie calorică, aceea care te îndeamnâ să mai cauți „ceva bun“ după nici două ore de la masă. Nu pot decât să îi felicit pe nutriționiștii de la Fitfresh și să le mulțumesc că au grijă de echilibrul meu glicemic!

Recommend post

FIT FRESH
Main Menu x
X