Menu

Fii FRESH! Blog

Când spunem decembrie ne gândim aproape mereu la momente și amintiri alături de cei dragi, la mese în familie și pregătiri pentru acestea. Este luna cea mai plină din an, cea mai aglomerată, dar și cea mai frumoasă 😊 Ne pregătim să împodobim bradul, să facem liste cu ce cadouri să îi surprindem pe cei […]

Moș FitFresh are grijă ca în luna decembrie tu să nu-ți faci griji despre meniul zilnic

Când spunem decembrie ne gândim aproape mereu la momente și amintiri alături de cei dragi, la mese în familie și pregătiri pentru acestea.

Este luna cea mai plină din an, cea mai aglomerată, dar și cea mai frumoasă 😊

Ne pregătim să împodobim bradul, să facem liste cu ce cadouri să îi surprindem pe cei dragi, cum să atingem targetul la birou sau ce vom pregăti bun la masa de Crăciun.

În același timp, ne gândim ce să pregătim de mâncare pentru următoarele zile astfel încât să reușim să strecurăm plimbările pe la târgurile de Crăciun sau pur și simplu câteva momente doar pentru noi.

Moș FitFresh are soluția perfectă pentru mai mult timp de calitate alături de cei care contează și nu în bucătărie.

Alege MENIUL zilnic COMPLET– mic dejun, prânz, cină și desert – sau cel de PRÂNZ cu trei feluri de mâncare, și te bucuri de preparate gustoase, preGĂTITE cu drag de către doamnele din satul Valea Dragului. Iar ca toată familia să se bucure de bunătățile noastre, cei mici au meniurile pregătite special să fie pe placul oricărui mofturos, la fel și cei carora le place mâncarea vegană.

Fiecare dintre cele 400 de rețete au fost testate de către noi și create după sfaturile a doi nutriționiști, cu ingredientele cu gust, bio, care să îți ofere energia pentru a trăi viața.

Așa că te invităm să le descoperi pe săptămâni și pe zile, să te abonezi și să vezi ce discounturi speciale am pregătit pentru tine.  

E timpul să fii FRESH, iar noi îți livrăm oriunde în București și Ilfov!

#FiiFResh cu #FitFresh!

Recommend post

Comments are closed.

FIT FRESH
Main Menu x
X