Menu

Fii FRESH! Blog

       Dragii mei, vă scriu ca să vă povestesc cum mi-a salvat FitFresh săptămâna asta. Nu, nu e nici o exagerare. Frigiderul meu s-a oprit brusc, dar oricum era mai mult gol și deadline-uri diverse băteau la ușă. Nu era timp de shopping, nici de mâncare și nici de frigider, nu era timp […]

Mic dejun cu surprize și ouă umplute

       Dragii mei, vă scriu ca să vă povestesc cum mi-a salvat FitFresh săptămâna asta. Nu, nu e nici o exagerare. Frigiderul meu s-a oprit brusc, dar oricum era mai mult gol și deadline-uri diverse băteau la ușă. Nu era timp de shopping, nici de mâncare și nici de frigider, nu era timp de gătit sau de planuri, dar, evident, era nevoie de mâncare 😊

       Aici a intervenit FitFresh și a salvat toată situația. Nu numai hrănindu-mă, dar oferindu-mi și plăcerea de a savura – pentru că trebuie să vă spun că mie îmi place să mănânc elegant, așa că fiecare preparat sfârșește pe farfurii de porțelan aurit. Și zău că preparatele de la FitFresh le merită!

       Vă trimit și o fotografie cu micul dejun de azi pus în scenă – m-au inspirat ouăle umplute! Pot să vă mărturisesc, confidențial desigur, că eu nu prea mănânc în general ouă umplute, deoarece în majoritatea împrejurărilor când m-am întâlnit cu ele inevitabil musteau de maioneză! Mie nu prea-mi place nici maioneza și nici grăsimea în sine, așa că prefer ca oul să conțină ceva mai fresh sau o cremă fină, iar FitFresh… parcă m-a auzit!

       Cum încă sunt în așteptarea noului frigider și fără nimic în cel vechi, am smuls caserola imediat ce a venit, arăta fantastic! Mi-ar fi plăcut tare mult să mă laud că așa îmi prepar eu micul dejun de obicei, dar nici poveste – FitFresh mă răsfață și la capitolul ăsta!

       Ouăle erau umplute elegant cu o spumă fină din gălbenușuri condimentată cu puțină boia.

       După ce am înfulecat cu poftă m-am simțit totuși ușoară și cu chef de muncă, deci pot să certific din experiență că maestrii de la FitFresh au creat compoziția cremei de ouă și au ales mirodeniile anume pentru a facilita digestia ouălor.

       Alături, crudități cum îmi place mie, respectiv roșii cherry și fâșii de ardei gras crocant și… deliciul suprem: foccacia!

       Altă mărturisire, că tot am început: ador pâinea, care nu degeaba trece pe meleagurile astea drept alimentul primordial, trupul lui Dumnezeu. Exact așa este!

       În ciuda tuturor disocierilor nutriționistice pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului, pofta mea de pâine proaspătă a rămas la fel încă din copilărie, de când m-am îmbătat cu mireasma Cuptorului de aur și a mașinii de pâine deschise cu zgomot în fața magazinului de la colț. Pe scurt, pâinea și variantele ei mi se par complet irezistibile, așa că apreciez enorm toate pâinițele de casă și lipiile de casă primite de la FitFresh!

       Preferata mea este focaccia cu verdeață, așa cum am avut azi dimineață!

       Ca să fim mai exacți, este vorba despre un aluat de pâine de casă, îmbogățit cu ulei de măsline și cu ierburi mediteraneene din belșug.

       Vă spun un secret: ca să o savurați pe deplin și să umpleți bucătăria de arome din țări mai calde, încălziți puțin foccacia în tigaie sau pe grătar, nu în cuptorul cu microunde. Cu puțin ulei de măsline – picurat în tigaie sau uns direct pe foccacia – ea va capăta o crustă fierbinte, crocantă și parfumată… Satisfacție pentru toată ziua!

       Nu exagerez, veți vedea: m-a încălzit acest mic dejun pentru toată ziua!

       După ce am mâncat bine m-am uitat și pe eticheta unde erau numărate caloriile – și am fost mulțumită: 380,6 calorii pentru ouă, nu-i rău deloc!

       Dar plăcerea e neprețuită!

Roxana Melnicu

Recommend post

FIT FRESH
Main Menu x
X