„Sigur că-mi place să mănânc, sigur că-mi place să gătesc pentru soțul meu Alex și cel mai frumos moment al zilei este că suntem amândoi la cină, câteodată mâncăm chiar pe covor și râdem o grămadă… Dar de gătit nu mai am timp. Doar în weekend, ocazional, când mai vin niște prieteni în vizită, și atunci mă gândesc să prepar un singur fel deosebiit… restul cumpăr sau comand. Mi s-a spus că sunt ahtiată după control și ar fi bine să mă mai desprind de laptop, dar încă nu pot.“
Tot pe laptop, navigând pe rețelele de socializare, Maria a dat și peste FitFresh, recomandat de o prietenă.
„Am încercat cu prudență, timp de o săptămână. Oferta mi se părea prea frumoasă ca să fie mereu la înălțime, chiar în fiecare zi. Dar nu avea cum să fie decât mai bună decât vasta colecție de conserve și covrigei care îmi alcătuiseră meniul de când am început să lucrez acasă și pânâ acum. Ceea ce am primit însă, livrat cu promptitudine, mi-a depășit cu mult așteptăriile! Nu numai că am primit în fiecare zi altceva, nu numai că am avut varietate, nu numai că am mâncat bine și pe săturate, dar totul era bun de tot!!! Mărturisesc că m-am temut pe de o parte de mirodenii prea extravagante și pe de altă parte de eventuale gusturi de cantină…nici pomeneală! Fiecare fel de mâncare m-a surprins în cel mai frumos sens al cuvântului: ingrediente cu gusturi pure și curate (ulterior am aflat că provin direct de la fermă, din Valea Dragului), mirodenii folosite cu prudență și creativitate și ceea ce aș putea numi o folosire judicioasă a focului (cât să fie preparate ingredientele, dar nimic excesiv de fiert în stilul cantină).“
Entuziasmată, Maria a comandat apoi un meniu și pentru Alex, care până atunci se hrănise mai mult cu semipreparate și cocteilurile lui de proteine pe care le cumpăra de la sala de fitness.
„Am aflat că Fitfresh alcătuiește meniul pentru dfiferite cerințe calorice, așa că am comandat pentru Alex un „meniu de sportiv“ și a fost și el foarte încântat. Avem fiecare porțiile noastre: dimineața fiecare își ia propriul mic dejun, Alex pleacă la serviciu când eu abia mă trezesc, el ia și caserola de prânz cu el, eu iau prânzul în compania aleasă a laptopului (dar mărturisesc că mă uit din de în ce mai puțin la el la prânz, prefer să mă uit în farfurie, că am ce vedea, preparatele arată fantastic! ) Seara luâm cina împreună, tot pe covor, dar fiecare cu porția proprie – el e foarte recunoscător, căci înainte după ce sorbea cocteilul de proteine regulamentar pe drumul dinspre sală acasă tot mai avea chef să facă vreo câteva porții de cartofi prăjiți, care începeau încet dar sigur să-i afecteze frumoasa definitie musculară. Și eu sunt foarte recunoscătoare, că înainte și pe mine mă tentau cartofii lui și efectele nu erau din cele mai plăcute. Acum însă avem fiecare câte-o cină echilibrată și savuroasă – câștigăm mai mult timp pentru noi, să râdem, să povestim și nu să gătim și să spălăm vasele!
Meniul e mereu creativ și ne stimulează și nouă creativitatea! Dacă sunt seri în care deschidem caserolele din carton și mâncâm direct de acolo, sunt și seri în care transferăm bunătățile în farfurii, folosim veselă deosebtă, deschidem și-o sticlă de vin și ne simțim ca la restaurant. Suntem fit și fresh în fiecare zi!“