Menu

Fii FRESH! Blog

Ce ar fi Crăciunul fără mirosul dulce de cozonac? Ce ar fi fără aroma misterioasă a aluatului proaspăt plămădit? Oare să fie vanilia? Să fie savoarea neîntrecută a untului? Să fie miracolul dospirii? Poate portocala desfăcută cu mânile goale? Care să fie secretul aromei de Crăciun? Poate nu e în ingrediente, poate ingredientul de bază […]

FitFresh: cozonaci veseli cu parfum românesc

Ce ar fi Crăciunul fără mirosul dulce de cozonac? Ce ar fi fără aroma misterioasă a aluatului proaspăt plămădit? Oare să fie vanilia? Să fie savoarea neîntrecută a untului? Să fie miracolul dospirii? Poate portocala desfăcută cu mânile goale? Care să fie secretul aromei de Crăciun? Poate nu e în ingrediente, poate ingredientul de bază este dragostea… Oricum ar fi, ne place să explorăm în fiecare an cozonacii, această punte cu acces direct la copilărie și la tot ce este mai bun în noi!

Explorăm, dar de cele mai multe ori nu avem timp să cumpărăm toate ingredientele care ne-ar plăcea, nu avem energie să plămădim cât vrem, nu avem răgaz să păzim cozonacii în aragaz, nu avem răbdare să îi lăsăm să se răcească, câteodată nu avem nici pricepere și mult iubiții noștri cozonaci la care am muncit vreo trei ore se prăbușesc imediat ce-i scoatem din cuptor… Asta înseamnă oare că am pierdut magia Crăciunului? Ei bine, DELOC! Magia e în inima ta, se numește DRAGOSTE, iar cozonacii cu aroma copilăriei sunt doar la un click distanță! Click pe fitfresh.ro și precomandă cei mai buni cozonaci plămădiți și copți cu drag în Valea Dragului.

Cozonacii de la FitFresh sunt frământați cu drag, de oamenii din satul Valea Dragului, după rețete tradiționale de sărbătoare. Fiecare comandă susține comunitatea locală!

Cum știi că aceștia sunt cozonacii perfecți cu aura copilăriei?

1 au lista de ingrediente scurtă –  Simplu este mai gustos și mai sănătos. Cozonacul tradițional se face din făină, ouă, unt, lapte, zahăr, drojdie, mirodenii, eventual citrice. Apoi se pune umplutura. Deci niciun motiv de a avea pagini întregi de ingrediente! Cu cât mai multe ingrediente, cu atât mai sigur poți fi că produsul final va fi mai artificial. Cozonacii de la FitFresh sunt pregătiți după rețeta tradițională, fără „actualizări“ nedorite.

2 au aromele tradiționale: portocală, rom, scorțișoară, la care se adaugă cel mai uluitor purtător de gust: untul. Deși sunt poate puțini oameni care o identifică exact, aroma de unt este garantul gustului, asta deoarece grăsimile sunt cele care captează rețin gusturile și aromele celorlalte ingrediente. Untul captează și amplifică toate aromele din jur și poartă în el secretul copilăriei. Dincolo de aceste considerente sentimentale, aluaturile cu unt sunt mai naturale și păstrează o consistență plăcută mai mult timp. 

3 poți alege din cele trei variante de gust care înflăcărează cel mai mult imaginația românilor: cozonacul plin de #ciocolată, cozonacul bogat în #glazurădenucă sau #glazurădemac. Dacă nu ești decis: comandă din toate și combină!!!

Recommend post

FIT FRESH
Main Menu x
X