Menu

Cozonaci făcuți cu drag, în Brutăria DRAGULUI, pentru Sărbătorile tale minunate!    Alege acum cozonacul pe care îl vei savura de sărbători, împreună cu cei dragi. Ce loc mai minunat de unde să cumperi cozonaci, dacă nu de la oamenii care îl pregătesc cu drag, în satul cu nume predestinat, Valea Dragului! Tu cumperi, susții comunitatea, iar noi ne asigurăm că primești cozonaci arătoși și gustoși de sărbători. Direct la tine acasă, la timp, fără griji.

    Cozonacii noștri sunt pregătiți după rețete tradiționale de sărbătoare, numai cu ingrediente naturale, în cele mai bune condiții de igienă și siguranță. La standardele de calitate FitFresh. O să te surprindă cât de fraged e aluatul nostru cu unt și te va copleși amintirea copilăriei când vei simți mirosul de portocală și rom.

Avem trei sortimente de cozonaci, unul mai gustos ca altul. La noi lista de ingrediente este scurtă, pentru că simplu este mai gustos și mai sănătos.

Comandă din timp pentru Sărbătorile Pascale și indică ziua dorită a livrării ◦ adaugă data de livrare în câmpul "Note comandă (opțional)" din pagina CHECKOUT sau telefonic la 0751.165.800.

Putem prelua un număr limitat de comenzi, astfel că îți recomandăm să îi iei din timp, ca să te asiguri că ai cozonaci buni de Crăciun.
Poți plasa comandă acum și noi îi vom livra în ziua dorită de tine.

Cozonacii din Brutăria DRAGULUI

Bunătăți din Brutăria DRAGULUI

PACHETE din Brutăria DRAGULUI

Informații despre LIVRARE


Tu cumperi și susții comunitatea locală, iar noi ne asigurăm că primești cozonacii gustoși și arătoși la timp.


Alege cozonacul preferat și comandă din timp, ușor, fără griji. În Brutăria Dragului am preGĂTIT și alte bunătăți: prăjiturele și biscuiți de sărbătoare, pentru o masă de sărbători cu bucurie.


Plasează comanda acum și noi vom livra în ziua dorită de tine ◦ adaugă data de livrare în câmpul "Note comandă (opțional)" din pagina CHECKOUT sau telefonic la 0751.165.800.

Lasă-ne și tu o părere după ce le guști 🙂

PĂREREA TA
FIT FRESH
Main Menu x
X