Menu

Fii FRESH! Blog

Dragostea trece prin stomac, așa ne spune o vorbă românească. Însă nu ne spune cât timp petrecem pentru a face acest lucru posibil, începând cu ce decidem să gătim și până la timpul pe care îl petrecem în bucătărie, iar uneori suntem atât de obosiți după ce am gătit încât nu reușim să ne mai […]

Bucură-te de mesele împreună cu cei dragi

Dragostea trece prin stomac, așa ne spune o vorbă românească.

Însă nu ne spune cât timp petrecem pentru a face acest lucru posibil, începând cu ce decidem să gătim și până la timpul pe care îl petrecem în bucătărie, iar uneori suntem atât de obosiți după ce am gătit încât nu reușim să ne mai bucurăm de momentele de după și de timpul petrecut savurând bunătățile gătite.

Ce ar fi dacă altcineva s-ar ocupa de gătit și noi doar ne bucurăm de momente frumoase în care luăm masa cu persoanele dragi?

Totul este atât de simplu, la un click distanță chiar.

Poți comanda un Meniu Complet în trei variante calorice chiar, iar singurul lucru pe care îl vei face este să deschizi ușa curierului care îți va livra mâncarea gratuit oriunde în București sau Ilfov.

Toate meniurile sunt accesibile, în avans pentru patru săptămâni, pentru ca tu și cei dragi să știți ce vă alegeți, iar dacă aveți și copii, avem pregătite special meniuri și pentru aceștia cu trei feluri principale & un desert super gustos și sănătos.

Meniurile noastre sunt făcute cu ajutorul a doi nutriționiști pentru că ne dorim ca meniuri noastre să fie gustoase și sănătoase.

Materia primă, extra fresh, o achiziționăm de la gospodarii de peste drum, care îngrijesc cu DRAG legume și fructe în serele și pământurile pe care le dețin, iar magia are loc în bucătăria FitFresh, în Valea DRAGULUI, județul Giurgiu.

Recommend post

FIT FRESH
Main Menu x
X